SZÚNYOGHÁLÓ TÖRÖKBÁLINT

 szúnyogháló-Törökbálint

1. FIX SZÚNYOGHÁLÓ

Műanyag és alumínium kivitelben kaphatók. Természetesen az alumínium a tartósabb.

Műanyag, illetve alumínium kerettel rendelhető többféle színben. Előnye hogy rendkívül feszes a háló és nagy felületeket fedhetünk le vele. További előnye hogy a háló könnyedén cserélhető benne, így a háló rongálódása esetén elég a keretet leszedni és új hálót belerakni. Műanyag keretes fix szúnyogháló kerete a fehér és a barna színekben érhető el. A műanyag esetén a barna szín azért rossz mert megszívja a nap. A háló színe sötétszürke. Az alumínium keretes szúnyogháló esetében alapból szintén a fehér és a barna színek érhetőek el, de szinterezés után a Ral színminta összes színe elérhetővé válik. Az alumíniumot barna szín esetén sem szívja ki a nap. Lehetőség van a fix keretes szúnyoghálót fém csipesszel is rögzíteni, azonban ezt nem ajánljuk, mert a csipesz tönkreteszi a nyílászáró szigetelő gumiját. Ezen okból rögzítésnek a csavarozást ajánljuk.

Akkor is lehetséges a szúnyogháló felszerelése, ha már van redőny az ablakon. Ebben az esetben ha hagyományos típusú redőnye van, akkor egy kiemelő keret segít abban, hogy a külső ütköző ne legyen akadály a szúnyoghálónak. Ha pedig új típusú redőnye van, akkor a redőnytok alá a redőnylábra szereljük rá a szúnyoghálót.

2. MOBIL SZÚNYOGHÁLÓ ABLAKRA (FEL-LE HÚZHATÓ)

A háló egy erős, szürke színű üvegszálas anyag. A fix keretes készülhet alumínium vagy műanyag kerettel.
A rolós szúnyogháló utólag is felszerelhető a redőny elé, tokja a redőnytok alatt helyezkedik el.
A lehúzható szúnyogháló hatalmas előnye a fix változattal szemben, hogy emeleti, magas ablakokra is felszerelhető, a külső csavarozása könnyedén megoldható.

Rolós lehúzható szúnyogháló lehúzó zsinórral, valamint 2 fogantyúval van felszerelve, ami megkönnyíti  használatuk át. A rolós szúnyogháló akár tetőtéri bukó ablakokra is szerelhető belülre a falra. A rolós szúnyogháló kezelése egyszerű, egy mozdulattal visszaengedhető a tokba.

A rolós szúnyogháló alkatrészei a háló kivételével alumíniumból készülnek, rendkívül időtállók. A rolós szúnyogháló hálója cserélhető, ezért ez a szúnyogháló típus hosszú távú befektetés. Lehúzható szúnyogháló tokja 45×45 mm, a lefutó sín 32×20 mm. Anyaguk alumínium, a lehúzást követően szintén alumínium fogadó elembe akasztjuk bele. Rolós szúnyogháló alapáron fehér vagy barna színű tokkal és kerettel kapható, mely RAL színminta alapján felárért RAL színezhető. A rolós szúnyogháló maximum szélessége 170 cm. A hálót a tokba beépített rúgó állandóan feszesen tartja, ezért azt a szél nem tudja kifújni.

3. MOBIL SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓRA (OLDALRA HÚZHATÓ)

Vízszintes irányban működtetjük. 130 cm-es ajtószélességig az egytokos, 130 cm ajtószélesség felett pedig a dupla tokos kivitel szereljük. Működésénél fontos, hogy a nyitásnál és zárásnál a kezünkkel végigkísérjük az ajtó mozgási irányát, mivel ha közben elengedjük akkor a rugó visszacsapja a hálót, ami e közben megsérülhet. Az ajtó tökéletes záródásáról a fogadó profilban található erős mágnes gondoskodik. A háló színe sötétszürke. A keret fehér vagy barna színben rendelhető alapesetben, de a RAL színskála összes színe lehetséges.

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Ha bármelyik termékkel, szolgáltatással kapcsolatban szeretne tájékozódni kérjen díjmentes ajánlatot!

Call Now Button